Memur-Sen 4. Olağan Genel Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın..
01 Ocak 1970 Perşembe 02:00
Memur-Sen 4. Olağan Genel Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın da katılımıyla, Ankarada yapılacak. Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, genel kurulların bir demokrasi şöleni olduğunu belirterek, herkesin bu şölene tanıklık etmesi gerektiğini söyledi.
4. Olağan Genel Kurulun Karayolları Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacağını hatırlatan Gündoğdu, "Üç yıl önce delegelerimizin seçimi ile hizmet yarışında bayrak bize verilmişti. 3 yıl önce verdiğimiz sözleri gerçekleştirmiş olarak yeniden delegemizin huzuruna çıkıyoruz. Geçen süre içinde Memur-Seni yetkili konfederasyon yaptık ve hizmetlerimizle üye sayımızı 500 binlere çıkardık. Kamu çalışanları, kendi sorunlarını dile getiren, haklarını savunan, ülke meselerine duyarsız kalmayan, haksızlığa uğrayanların sesi olan Memur-Senin bu çalışmalarını onayladı ve bize destek verdi. Bundan sonraki amacımız, Memur-Seni uluslararası platformlara taşımak ve yurt dışında ülkemizi temsil etmektir" şeklinde konuştu.
Memur-Senin 4. Olağan Genel Kuruluna Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın yanı sıra bazı siyasi parti genel başkan ve temsilcilerinin de katılacağını ifade eden Gündoğdu, genel kurulun ilk gün (16 Nisan, Cumartesi) programının Karayolları Genel Müdürlüğünün salonunda yapılacağını, seçimlerin ise ikinci gün (17 Nisan, Pazar) Başkent Öğretmenevinde gerçekleşeceğini ifade etti.
Memur-Senin 4. Olağan Genel Kurul Programı şu şekilde:
16 Nisan, Cumartesi
Saat: 10.00
Yer: Karayolları Genel Müdürlüğü
Yoklama ve Açılış
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
Divan Kurulunun oluşturulması
Genel Başkanın açılış konuşması
Protokol Konuşmaları
Tüzük Tadilat Komisyonu oluşturulması
Faaliyet Raporunun okunması ve ibrası
Denetleme Raporunun okunması ve ibrası
Tahmini bütçenin görüşülmesi ve karara bağlanması
Tüzük tadilatını görüşülmesi
Genel Merkez Yönetim Kuruluna verilecek yetkilerin görüşülmesi
Dilek ve Temenniler
17 Nisan, Pazar
Saat: 09.00-17.00
Yer: Başkent Öğretmenevi
Zorunlu organların seçimi
Kapanış.