Alın Terinin, Mücadelenin, Güvenin ve İstikrarın Değişmeyen Adresi TOÇ BİR-SEN

Alın Terinin, Mücadelenin, Güvenin ve İstikrarın Değişmeyen Adresi TOÇ BİR-SEN

27 Mayıs 2024 Pazartesi 14:59
Alın Terinin, Mücadelenin, Güvenin ve İstikrarın Değişmeyen Adresi TOÇ BİR-SEN

Soylu Mücadelemizin 23. kuruluş yıl dönümünde 17. Yetki Zaferimizi 48.029 Tarım-Orman Çalışanımızın güveni ve desteğiyle taçlandırarak dava ve gönül neferlerimizle yetki bayrağımızı yine zirveye taşıdık.

Hizmet Kolumuzdaki rakipsizliğimizi Erdemliler Hareketimizin her bir ferdinin onurlu duruşu, güçlü ve kararlı mücadelesi, doğru eylemleriyle bir kez daha tescillediğimiz bu yetki zaferimiz göstermiştir ki; Toç Bir-Sen Umudun, Güvenin, İstikrarın, Emeğin ve Alın Terinin yüz akıdır, adıdır.

‘Yetki’ demek ‘Yeni Sorumluluklar’ ve ‘Daha Büyük Hedefler’ demek.

Şimdi Tarım-Orman Çalışanlarımızın bize gösterdiği bu teveccühün sorumluluğuyla yeniden ‘Bismillah’ diyerek daha güçlü yarınlara, daha büyük hedeflere, yeni zaferlere ve kazanımlara başarının getirdiği rehavete kapılmadan, mücadeleden yılmadan, zorluklarda savrulmadan hep birlikte yürüyeceğiz. Üyelerimize, Çalışanlarımıza, Ülkemize ve yüreğinde bizlere dair umut taşıyan Gönül Coğrafyamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bize inanan, güvenen ve yetkiyi yine emin ellere teslim eden Üyelerimize, teşkilatımızın her kademesinde emek vererek mücadelemize, hedeflerimize, yetki zaferimize ortak olan, birlik ve beraberliğimizi alın teriyle büyüten, örgütlü gücümüzü çelikleştiren Erdemliler Hareketimizin her bir ferdine gönülden teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

17. Yetkimizin Üyelerimize, Tarım-Orman Çalışanlarımıza, Teşkilatımıza, Memur-Sen’imize, Ülkemize ve Gönül Coğrafyamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

 

Daha Güçlü Yarınlara Hep Birlikte…

 

Birliğimiz, Beraberliğimiz Daim,

Mücadelemiz Güçlü,

Yetkimiz Hayırlı Olsun.