TOÇBİRSEN 18 NOLU BALIKESİR ŞUBESİ olarak Susurluk İlçesinde Tarım İlçeMüdürlüğü çalışanlarımız ziyaret edildi.Ziyaret sırasında TOÇBİR SENnin yetkialdığı tarihten bugüne kadar yapılan çalışmalar, faaliyetler ve kazanımlar anlatıldı. Çalışanların sorunları dinlendi.

Manyas İlçesinde bulunan İlçe Tarım Müdürlüğü ve Orman İşletmeŞefliği üyelerimiz ve çalışanlar ziyaret edilerek çalışmalarımız anlatıldı.İlçede çalışan 4-Bli sözleşmeli arkadaşlarımız, TOÇBİR SENnin 4-Bliarkadaşların sorunları ile ilgilendiğini ve TOÇBİR SENin faaliyetlerini çokyakından takip ettiklerini, bu konuda TOÇBİR SENe desteklerinin devam edeceğinibelirttiler.

Biz de, amacımızın sendikacılık yapmak olduğunu, memurun menfaatine dönükkazanımlar yapmak olduğunu ve tüm gayretimizle çalışmaya devamedeceğimizi, Genel Merkezimizin de bu gayret ve çalışma azmi içinde olduğunu ,bu kadar kısa bir sürede elde edilen kazanımlar sayesinde, bunu da ispatlamışolduğunu belirttik.
11 Ocak 2011 Salı