Toç Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, B..
01 Ocak 1970 Perşembe 02:00Toç Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalana hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Toç Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya, Genel Başkan Vekili Sabri Kızılkaya ve Genel Başkan Yardımcıları Şahin Değirmen, Hüseyin Öztürk, Fatih Doğan ile Nail Süngü Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalanı makamında ziyaret etti. Toç Bir-Sen Genel Başkanı Kaya, Genel Başkan Uğur Ünalana görevinin hayırlı olmasını dileyerek yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.
BÜRO MEMUR-SEN YILDIZI DAHA DA PARLAYACAK
Günay Kaya, "Memur-Sen Konfederasyonumuza bağlı 11 sendika olarak hep birlikte beraberiz ve kardeşiz. Biz, Büro Memur-Seni hem sendika olarak hem de Memur-Sendeki konumu olarak önemsiyoruz. Genel kurulunuz Büro Memur-Sene yakışır kardeşlik duygusu içerisinde geçti. Kardeşçe bir rekabet vardı. Başbakanlık ve 11 bakanlığında arasında yer aldığı toplam 53 kurumun bulunduğu büro bankacılık hizmet kolunda genel başkan olmak kolay değil. Büro Memur-Sen Genel Başkanı olmanıza saygı duyuyoruz. Allah yolunuzu açık etsin. Başarılı çalışmalara imza atmanızı temenni ediyorum. Büro Memur-Senin hizmet kolundaki yıldızının daha da parlayacağına inanıyorum. Toç Bir-Sen olarak Genel Başkan Uğur Ünalanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum" dedi.
BÜRO MEMUR-SENİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
Büro Memur-Sen Genel Başkanı Ünalan ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Büro Memur-Seni daha ileriye taşıyacaklarından kimsenin kuşkusu olmaması gerektiğini vurgulayan Ünalan, "Arkadaşlarımın samimiyetine ve güvenine inandığım için bu ekiple yola çıktık. Genel kurulumuzda erdemliler hareketi olarak 7 güzel insan olarak yönetime seçildik. Sendikamızın yaşadığı sıkıntıların sona ermesi için genel kurulumuz bir milat oldu. Hizmet kolumuzdaki kurum yelpazesi çok geniş. En çok sıkıntı ve sorun bizim hizmet kolumuzda yaşanıyor. Allah müsaade ettiği sürece, Büro Memur-Senimizin ve kamu çalışanlarımızın hakkını teşkilatımızla birlikte daha ileriye taşıyacağız. Bu yolda Memur-Senimize bağlı sendikalarımızdaki yöneticilerimiz bizlere ışık tutacak" diye konuştu.
Ziyaret sırasında Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalana Genel Teşkilat Sekreteri Mustafa Mengütaycı, Genel Eğitim Sekreteri Vecdi Yanbaz, Genel Toplu Sözleşme Sekreteri Kutbettin Aydın ve Aydın Şube Yönetim Kurulu Üyesi Taner Atak eşlik etti.